Nyhetsbrev - april 2024

Denna månads nyhetsbrev domineras av den stundande takmålningen, men vi påminner även om föreningsstämman den 20 maj, inklusive korvgrillning på innergården.

Takmålning på gång – det här gäller

De närmaste två månaderna kommer Brf Pontonjärkasern att genomföra en takmålning med takentreprenören Dimson AB. Den 12 april inleddes förarbetet med demontering av värmekabelanläggningen på våra tak samt montering av takräcken.

På måndag den 22 april börjar Dimson med att högtryckstvätta taket, vilket beräknas pågå i två veckor. Denna del av arbetet kommer tyvärr att låta en del. Det kan också leda till att det stänker vatten och att det lossnar färgflagor.

När målningsarbetet börjar kan det stänka färg. Allt beräknas vara färdigt i slutet av maj, men det beror på vädret.

Tänk därför, under hela denna period, på att:

  • hålla fönster och balkongdörrar stängda.
  • ha markiser infällda.
  • inte ha kläder eller känsliga saker på balkongerna.
  • ta bort balkongskydd i tyg.

Det finns plast att använda för att täcka in saker på balkongerna i de två portar (P16 & P20) med lägenheter som har balkonger.

Arbetet pågår under vardagar mellan kl 07:00 och 17:00. Om Dimson behöver jobba på helgerna på grund av vädret kommer tiderna vara mellan kl 09:00 och 15:00.

Ytterligare information, inklusive kontaktuppgifter till Dimson, finns uppsatt i respektive port.
Stort tack på förhand för tålamod och samarbete!

Utemöbler snart på plats

Sin vana trogen bjuder april på nyckfullt väder, men i slutet av månaden planerar vi för att ha utemöblerna på vår innergård på plats.

Missa inte årsstämman med korvgrillning!

Måndagen den 20 maj kl 18.30 är det dags för föreningens årsstämma. Precis som de senaste åren bjuder vi på korv på vår innergård från kl 18. Varmt välkomna! 
Föreningsstämman är en möjlighet för oss medlemmar att samlas för att dels reflektera över det gångna året, dels få möjlighet att fatta viktiga beslut för kommande år. Kallelse och förvaltningsberättelse med årsredovisning anslås senast två veckor före stämman.  

Fortsatt skön vår! önskar Ia, Cilla, Cecilia, Johan, Jens, Hannah och Linn i styrelsen