Nyhetsbrev - mars 2024

I denna månads nyhetsbrev kan du bland annat läsa om hur du kan bidra till möjliga intäkter till vår förening och att vi nu har en Facebook-grupp.

Sopning av innergården

Onsdagen den 27 mars kommer vår innergård att sopas rent från grus och annat skräp. Ställ gärna din cykel på någon annan plats denna dag, både för att den inte ska bli dammig och för att underlätta sopningen för leverantören.

Möjligt intäktsområde

Styrelsen har sedan tidigare konstaterat att HSB har brustit i sitt åtagande gällande avtalet om ekonomisk förvaltning. Flera av punkterna är åtgärdade, men det återstår ett område där vi nu söker efter medlemmar som kan hjälpa till i processen mot HSB. Det är en fördel om man har juridisk kompetens. Här finns en möjlighet till potentiella intäkter som kan stärka föreningens ekonomi framöver.

 Nu har Brf Pontonjärkasern en Facebook-grupp

Gruppen heter ”Brf Pontonjärkasern i Stockholm” och är till för medlemmar och boende i vår förening. Syftet är att skapa ett forum där man enkelt och snabbt kan kommunicera med sina grannar - så som att hitta hundvakt, köp & sälj eller att driva olika initiativ för trevlig grannsamverkan. Gruppen är sluten och det är bara medlemmar som kan se vad som skrivs.

För att gå med i gruppen kan du antingen söka efter gruppens namn ”Brf Pontonjärkasern i Stockholm” direkt i Facebook-sökfältet eller klicka på följande länk för att skicka en förfrågan som vi i styrelsen sedan godkänner. För att hålla en positiv och konstruktiv stämning i gruppen har vi skrivit några grundregler som vi ber dig läsa och acceptera.

Vid frågor eller problem gällande Facebook-gruppen kan du kontakta Linn på linn_henrikson@hotmail.com.
 

Glad påsk! önskar Ia, Cilla, Cecilia, Johan, Jens, Hannah och Linn i styrelsen